Coaching en mindfulness

Zo krijg je zicht op wat jou beweegt en
waar de weg naartoe mag gaan


Fotolia_58298143_XS_Op weg naar doel.jpgMet individuele coaching kies je voor een op maat gesneden benadering van wat jou bezig houdt. Samen verkennen we wat er voor je speelt, waar je tegenaan loopt en wat dat alles met jou te maken heeft of van jou vraagt. Daarbij gaan we de confrontatie niet uit de weg, maar dat levert je dan ook de inzichten op waarmee je verder kunt.

In dat proces bepaal jij de inhoud en het tempo, aangezien ik ervan overtuigd ben dat jij zelf sturing wilt en kunt geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Van mij mag je verwachten dat ik je daarin zodanig begeleid dat de effectiviteit voor jou optimaal is.
 

Het mooie van coaching – en dat heb ik ervaren – is de confrontatie met jezelf. Dat gebeurde in vervolg op de vragen die je stelde. En zo kwam er dan langzamerhand duidelijkheid bij mezelf waar de schoen wringt.
Rens


Wat krijg je precies als je kiest voor individuele coaching?

 • Een vrijblijvende kennismaking / intake
  Omdat je er zeker van wilt zijn dat we tot een goede samenwerking kunnen komen, beginnen we met een kennismaking waarin je mij al je vragen kunt stellen over wat je kan verwachten. We inventariseren wat er bij jou speelt en we formuleren de doelen waar je aan wilt werken. Als je na een half uur besluit om het daarbij te laten, even goede vrienden. Dan ontvang je van mij ook geen factuur. Maar mocht je ervan overtuigd zijn dat dit jou verder gaat helpen, dan gaan we ook meteen aan de slag en pakken we door. De sessie wordt dan ook in rekening gebracht.
 • Sessies naar behoefte
  Hoeveel gesprekken je nodig hebt hangt helemaal van jouw situatie en wensen af. Sommige mensen hebben aan een paar gesprekken voldoende, anderen vinden het fijner om wat langer begeleiding te krijgen. Mijn ervaring leert dat de meesten na 3 tot 7 gesprekken het traject kunnen afsluiten.
 • Twee à drie e-coachcontacten tussen de sessies
  Onderzoek heeft uitgewezen dat e-coaching een traject aanzienlijk kan verkorten, waardoor de klant snel, resultaatgericht en duurzaam kan worden begeleid in zijn of haar vragen. We communiceren daarbij via een beveiligde internetomgeving, zodat je privacy is gewaarborgd.
 • Mijn feedback op jouw reflectieverslagen
  Na iedere sessie wordt je gevraagd een reflectieverslag te schrijven. Op die manier haal je het meeste rendement uit de gesprekken en treedt er een verdieping op van de inzichten die je verkrijgt. Je reflectieverslag voorzie ik van feedback om jouw proces zo nauwkeurig mogelijk vast te leggen.
 • Monitoring en evaluatie van jouw coachtraject d.m.v. de Coaching Monitor
  Met de Coaching Monitor heb je zelf inzichtelijk wat jouw doelen zijn en hoe het staat met het realiseren daarvan. Aan het einde van het traject ontvang je een uitgebreide rapportage waarin de effectiviteit van het traject zichbaar wordt.

Ik had direct een goede klik met Betty, waardoor er een goed vertrouwen was. Betty kon altijd goed inhaken op mijn verslag, dit gaf mij een goed gevoel, vond het ook altijd knap dat zij ons gesprek ook zo goed kon onthouden. Haar inzet naar mij toe was zeer goed. Had nooit het gevoel dat ik iets niet durfde te vertellen.
Sandra


In het kort

Individuele coaching biedt je:
 • een kennismaking / intake;
 • zoveel coachsessies als jij wilt en nodig hebt;
 • twee à drie e-coachcontacten tussen de sessies;
 • mijn feedback op je reflectieverslagen;
 • een overzichtelijke rapportage van jouw coachtraject.

Als je bij de vrijblijvende kennismaking / intake besluit om verder te gaan, zal de intake in rekening gebracht worden voor € 97,-. Voor de sessies bedraagt jouw investering € 117,- per sessie (dat is inclusief de tussenliggende e-coachcontacten). Voor zakelijke opdrachtgevers gelden andere tarieven en voorwaarden. Bel gerust voor meer informatie.

Wil jij af van je onrust en vragen in je hoofd? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met mij op.