Coaching en mindfulness

Leef jij ten volle wie je bent?


P9272586_800.jpgWellicht stel je jezelf weleens de vraag wie je nu eigenlijk bent, wat je belangrijk vindt en wat je precies wilt. Het is niet eenvoudig om dat zo één-twee-drie helder te krijgen. Maar in deze coaching intensive wordt voor jou snel duidelijk wie jij ten diepste bent en wat je hebt te doen om jezelf ten volle tot uitdrukking te brengen.

Als je twijfelt of je qua werk nog wel op het juiste spoor zit of als je niet meer de voldoening uit je dagen haalt die je zou wensen, dan kan de coaching intensive 'Worden wie je bent' weer richting geven aan je leven. Want in zes weken krijg je duidelijkheid over jouw eigenheid, je wensen en verlangens, maar ook je vaardigheden en expertise. Daarmee ben je in staat om de wereld te tonen wie je eigenlijk bent.
 

Betty is erin geslaagd me snel een goed vertrouwen te geven zodat het vertellen van persoonlijke zaken geen probleem is. Ze laat je in je waarde en laat je, door het stellen van scherpe vragen, vooral ook naar jezelf kijken.
Daan


Wat kun je verwachten als je kiest voor de coaching intensive?

 • Drie wandelsessies van een uur
  In de Kennemerduinen bij Bloemendaal treffen we elkaar drie keer voor een sessie van een uur, met steeds een tussenliggende periode van drie weken. De eerste keer zal het thema 'Wie ben ik?' centraal staan, terwijl we het de tweede wandeling zullen hebben over 'Wat wil ik?'. In de laatste sessie ten slotte komt de vraag 'Wat kan ik?' aan de orde.
 • Verschillende oefeningen en opdrachten die jouw eigenheid in kaart brengen
  Tussen de gesprekken door krijg je oefeningen en opdrachten mee die je inzicht geven op de thema's die we bespreken. Ieder gesprek vormt weer een basis voor de volgende stap die we zetten, waardoor je aan het einde een stevig zelfbeeld hebt waarmee je voor de dag kunt komen.
 • Twee à drie e-coachcontacten tussen de wandelsessies
  Door middel van e-coaching kan ik je tussen de sessies in verder begeleiden in jouw proces, waardoor de effectiviteit van het traject wordt verhoogd. We communiceren daarbij via een beveiligde internetomgeving, zodat je privacy is gewaarborgd.
 • Mijn feedback op jouw reflectieverslagen
  Na iedere sessie wordt je gevraagd een reflectieverslag te schrijven. Op die manier haal je het meeste rendement uit de gesprekken en treedt er een verdieping op van de inzichten die je verkrijgt. Je reflectieverslag voorzie ik van feedback om jouw proces zo nauwkeurig mogelijk te begeleiden.


Samengevat

Kies je voor ‘Worden wie je bent’ dan krijg je:

 • drie wandelcoachsessies door de Kennemerduinen, met steeds een tussenliggende periode van drie weken;
 • oefeningen en opdrachten die je inzicht geven in jouw eigenheid;
 • een aantal e-coachcontacten tussen de sessies in;
 • mijn feedback op jouw reflectieverslagen;
 • een intensief traject dus van in totaal zes weken dat je leven radicaal kan veranderen.

Jouw investering bedraagt € 297,-

Wil jij nu weleens laten zien wie je eigenlijk bent? Kies dan voor de coaching intensive 'Worden wie je bent' en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met mij op.